Wat is de beste Lexion herinnering is/wat zul je nooit vergeten?
Jeetje, lastig om er ééntje te kiezen, want het zijn er zoveel! Natuurlijk de maandelijkse ‘The First’ feesten, de wekelijkse afterparties, de ‘Keep the Vibe alive’ feesten die in de periode na de brand werden georganiseerd. Het heeft allemaal veel indruk op mij gemaakt, maar wat misschien nog wel het meeste indruk heeft gemaakt is de keer dat ik nog heel jong was, misschien een jaar of 14, en dat ik met paps meeging naar Lexion. Ik mocht natuurlijk niet het feest naar binnen, maar ik mocht wel even vanaf de balustrade naar beneden kijken. DJ Jose was op dat moment aan het draaien. De dj booth hing aan stalen kettingen en er werd toen uiteraard nog met vinyl gedraaid! Ik heb toen met veel bewondering gekeken naar de manier waarop hij de platen mixte en het publiek bespeelde. Met MC Pryme aan zijn zijde zorgden ze samen voor een waar spektakel! Ja, dit zal ik nooit vergeten!
Wat is volgens jou de ultieme ‘Lexion Classic (welke track dus) is en waarom?
Er komen vele liedjes bij mij naar boven, maar als je vraagt om de ultieme Lexion Classic ga ik toch voor House of Justice van Lexion resident DJ José en G-Spott.
Wat heb je het meeste gemist de afgelopen jaren?
Het meeste heb ik de warme, vrolijke en uitgelaten sfeer gemist die altijd op de Lexion feesten heerste.
Wat verwacht je van de Lexion Revival?
Ik verwacht dat de Revival een echte Reunion gaat worden! De line-up, organisatie en locatie, alles lijkt te kloppen om er een spetterende party van te maken!
Hoe ga jij er een feestje van maken tijdens de Lexion Revival?
Het feestje is eigenlijk al begonnen, want heb mijn oude vinyls van zolder gehaald. Tijdens het beluisteren komen vele mooie herinneringen en warme gevoelens naar boven! Tijdens de Revival zal ik de mooiste met jullie delen!

Koop tickets

29,50/stuk
  • Regular