Wat is de beste Lexion herinnering is/wat zul je nooit vergeten?
Heb je even? Misschien wel dat moment als ik begon met mijn live act. Dat er niemand meer naar de wc ging of drinken bestelde, iedereen wilde er bij zijn. Super vet, en dat voor een mannetje van 21 haha.
Wat is volgens jou de ultieme ‘Lexion Classic (welke track dus) is en waarom?
Ik denk dan toch Heavens Cry, Till Tears Do Us Part. Plaat die ik heb gemaakt rond de tijd dat er brand was in de Lexion, die hakte er wel in zeg maar.
Wat heb je het meeste gemist de afgelopen jaren?
De sfeer!! Het binnen komen terwijl het nog rustig was. En je wist dat het weer bijzonder ging worden, je voelde dat je deel uit maakte van een bijzondere tijd.
Wat verwacht je van de Lexion Revival?
Dat is moeilijk te zeggen, misschien verwacht ik niks, misschien veel bekende, misschien beetje sfeer van toen? Ik hoop het stiekem.
Hoe ga jij er een feestje van maken tijdens de Lexion Revival?
Ik ga echt alleen maar oude platen draaien van die tijd, veel van mij en José, Ik heb er nu al zin in. Dus dat komt wel goed!

Koop tickets

29,50/stuk
  • Regular

“Van jongs af aan had Van Schooneveld belangstelling voor muziek. Hij leerde onder andere pianospelen en zijn jeugd was een goede basis voor zijn muzikale carrière. In de zomer van 1997 verzorgde hij zijn eerste liveoptreden onder de naam G-Spott. Vanaf toen werkte hij ook vaak samen met DJ Jose, met wie hij ook een aantal platen opnam.”