Wat is de beste Lexion herinnering is/wat zul je nooit vergeten?
Het klinkt natuurlijk een beetje raar, maar zo ontzettend vaak ben ik óók weer niet in de Lexion geweest en dat had puur te maken dat wij zelf onze handen vol hadden aan de «O» Dance Theatre, een club die zeer veel overeenkomsten had met de Lexion, zowel qua bezoekers, qua feel als qua programmering. Wat wij -en vele bezoekers met ons- wel heel vaak deden was het bezoeken van de legendarische afters. Klein stukje rijden vanuit Den Haag en -en dat wist je vrij zeker- altijd de moeite waard. Heerlijke ochtenden meegemaakt, ook in de Tune Saloon, waar Mark van Dale de scepter pleegde te zwaaien.
Wat is volgens jou de ultieme ‘Lexion Classic (welke track dus) is en waarom?
DE Lexion classic is moeilijk aan te wijzen, maar door de aanwezigheid van DJ José moet ik onmiddellijk denken aan Mauro Picotto – Proximus. Ik weet niet waarom. Sowieso denk ik bij de Lexion aan energievolle tracks. The way we like it.
Wat heb je het meeste gemist de afgelopen jaren?
De Lexion – en de «O» trouwens ook – zal je altijd wel blijven missen omdat de zaken staan voor een periode die redelijk uniek was. Wij hadden een Tiësto of Armin vrijwel maandelijks in de line up, kom daar nu maar eens om. Het was precies vóór de massale doorbraak van die DJs en van house in het algemeen. Nu is het gemeengoed. Wij hadden nog een staartje van het exclusieve, speciale gevoel. Dat komt niet meer terug en dat is helemaal niet erg. Hooguit een beetje jammer voor de nieuwe generatie.
Hoe ga jij er een feestje van maken tijdens de Lexion Revival?
Ik heb be-lach-e-lijk veel zin in de revival. Al is het maar om iedereen weer eens te zien. We hosten een eigen area met als speciale guests Scott Mac (die ik sinds die tijd niet meer gezien heb), Lucien Foort, Mark van Dale, ikzelf en MC Paul T en dat is gewoon een garantie voor een gezellige avond. En als ik dan die andere stages nog bekijk, dan kan het niet anders dan één groot spektakel worden. We hebben er allemaal heel veel zin in!

Koop tickets

29,50/stuk
  • Regular

“Een team bestaat uit minimaal twee helden en dus krijg je niet alleen Mark van Dale achter de draaitafels maar ook zijn kompaan en househeld Peter van Leeuwen erbij.”